Şbt

Okulumuz Mesleki Tatbikat Kulübü’nün düzenlediği “Üç Ayları İdrak Edelim” konulu program gerçekleştirildi. Öğrenciler sunumlar, şiirler, röportajlar ve ilahiler vesilesiyle üç aylara dair bilgi sahibi oldular. Ve Ramazan’ın gelişini tebrik ettiler.

Şbt

6 şubat depremleri yıl dönümü anma sergisi açılışı okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileri ile gerçekleştirilmistir.

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında Ocak ayı etkinliğimiz olan “Divanü Lügati’t Türk”okumalarını gerçekleştirdik. Danışman öğretmenlerimiz Cemile PAYMAN ve Merve YAMAN’a, emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencilerine Teknofest tanıtım semineri düzenlendi.

Okulumuzda düzenlenen “İnsanlığın Yol Ayrımı: Filistin” temalı etkinliğin üçüncü bölümü olan Kudüs panelimizi okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdik.

Okulumuz badminton takımı İstanbul müsabakalarında altıncı olarak Türkiye genelinde yapılacak turnuvaya katılmaya hak kazanmıştır.

Manevi baharımız üç ayların habercisi Regaib kandilini kutladık. Rahmetin, faziletin ve bereketin ruhumuza düşen ilk cemresi olan bu gecenin kalbimize, ruhumuza ve bedenimize şifa olması dileğiyle

Regaib kandilimiz mübarek olsun.

"İnsanlığın Yol Ayrımı Filistin" temalı sergimizi gerçekleştirdik.

İngilizce ve Girişimcilik kulubünün işbirliğinde okulumuzda 2.si düzenlenen “UPKAİHL TALKS” yarışmasında birinci olan U11-A sınıfından Sajra TUTMIC isimli öğrencimizi tebrik ederiz.

Okul rehberlik servisi 10. sınıflara alan seçimi ve üniversite sınavı hakkında bilgilendirme yaptı.

“Dilimizin zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. 11 ve 12. sınıflarımızla kelimelerin manaları ışığında “Klasik Şiir Okumaları”çalışması yaptık.

Mehmet Akif Ersoy’u 87. ölüm yıl dönümünde okulumuzun konferans salonunda anma programınızda yad ettik.

Ara

Hatay Antakya Habibi Neşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kardeş okulumuzdaki öğrencilerimize harçlık göndrerek destek olduk.

Kardeş okulumuz Habibi Neşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyan 80 öğrenciye maddi destek amacı ile her bir öğrenciye ulaştırılmak üzere beş yüz tl gönderdik.

Ara

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında 26 Aralık 2023 tarihinde okulumuzda Boğaziçi Üniversitesi’nden Dr.Gökçe Kor Bıçakçı ile Yenilenebilir Enerji alanında “Öncelikli Mikrokirleticilerin Yenilikçi Bir Teknoloji ile Arıtma Çamurlarından Giderimi” konulu keyifli ve bol bilgili bir söyleşi gerçekleştirdik.

Ara

Pendik Çamçeşme İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen ve öğrencileri yoğun bir katılım ve ilgiyle okulumuzu ziyaret etti.