Kas

Öğrencilerimiz kardeş okulumuz Hatay Antakya Habib-i Neccar Kız AİHL  okulundaki öğrencilere mektup yazdılar.

Ekm

Hedef YKS kapsamında 20 Ekim 2023 ile 23 Ekim 2023 tarihleri arasında Pendik Belediyesi Gençlik Kampında 88 öğrencimizle kamp yaptık.

Ekm

ğrencilerimizin Mescid-i Aksa ve Kudüs konusundaki farkındalığını artırmak amacıyla okulumuz meslek dersleri öğretmenlerinden Şule Öt hocamızın koordinatörülüğünde “İlk Kıblemiz Mescid-i Aksa” programı düzenlendi.

Ekm

Yalova Hafız İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrenci ve öğretmenleri 17 Ekim 2023 tarihinde tanıtım gezisi için okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Ekm

Okulumuzda 11 ve 12. sınıflara yönelik YKS ye nasıl hazırlanalım konulu konferans düzenlendi.

Ekm

Okulumuz cografya zumresi tarafindan her yil duzenlenen "Yöresel Yemekler" kermesinde, ulkemizin yedi cografi bolgesinden lezzetler bir araya getirilerek ulkemiz lezzetlerinin tanitimi yapilmistir.

Ekm

“Mesnevi’den Ders Aldım, Sanatımla Yorumladım.” projemiz kapsamında Seka Kağıt Müzesi’ne gezi gerçekleştirdik.

Ekm

Bakanlık destekli "Mesneviden Ders Aldım, Sanatımla Yorumladım." konulu kültür sanat projemizin öğrenci seçmeleri yapıldı.

Eyl

Bakanlığımız tarafından desteklenen “Mesneviden Ders Aldım, Sanatımla Yorumladım.” projemizin uygulama safhasına bugün itibariyle geçtik.

Eyl

European Day of Languages (Avrupa Diller Günü) quiz showdan tabuya 18 farklı eğlenceli ve eğitici oyunla kutlandı

Eyl

Bakanlık destekli "mesneviden ders aldım, sanatımla yorumladım." konulu kültür sanat projemizin öğrenci seçmeleri bu hafta yapılacaktır.

Eyl

Uluslararası Pendik kız Anadolu imam hatip lisesi spor kulübü Ödüllü Logo Yarışması

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına bismillah dedik...

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını yaptığımız kapanış töreni ile sonlandırdık.