Haz

Gazeteci yazar Mine İZGİ öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi.

Haz

Okulumuz Coğrafya Zūmresi tarafindan 23 Mayis 2023 tarihinde "Geri Dönūşūm" sergisi hazirlanmiştir.

May

İstanbul’un fethinin 570. Yıl dönümü hasebiyle, zulüm çağını kapatıp hoşgörü çağını açan, yaşadığımız bu köklü şehri Osmanlı adaleti ile tanıştıran  büyük padişah Fatih Sultan Mehmet’i andık.

May

Türk dili ve edebiyatı dergimiz “SÖZDÜŞÜM” 3. sayısı ile okul web sitemizde yayımlanmıştır. Dergimizin çıkarılmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

19-20 Mayıs tarihlerinde Kapadokya -Konya gezisi gerçekleştirdik.

May

Kadıköy Ahmet Sani Gezici Lisesinin düzenlediği motivasyon konuşması (KASG TALKS) yarışmasında derece aldık.

May

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "19 Mayıs" konulu Şiir Yazma Yarışmasında Hazırlık sınıfı öğrencilerimizden Gülşah Şen Pendik birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz…

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında okulumuzda düzenlenen spor müsabakalarında derece alan öğrenci ve sınıflarımızın ödül töreni düzenlendi.

May

Trafik Haftasını Kutladık (6-12 Mayıs)

Trafik haftası etkinliği kapsamında okulumuzu ziyarete gelen trafik polisi 9. Sınıf öğrencilerimize yönelik seminer verdi.

May

Talim ve Terbiye Kurulu tarafından gerçekleştirilen “Türkçe Öğretiminde İyi Uygulamalar Konferansı”nda okulumuz Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Betül Öztürk Polat “Uluslarası öğrencilerin Telaffuz Becerilerinin Geliştirilmesi “ isimli sunumu  ile katılmıştır.

May

UPKAİHL’de ‘’Uluslararası  Şiir Şöleni’ziyafeti.

Okulumuza ilk geldiklerinde dilimizi hiç bilmeyen,ilk önce gönül diliyle anlaştığımız,Togolu Rayanatu’nun annesi Richale AYEVA’nın,Kamboçyalı Sima’nın annesi ASİSAH’ın,Faslı Miftah’ın annesi NADYA’nın önce ülkemize sonra okulumuza emanet ettiği,sınırları aşan etkimizin olmasına vesile olan ,bizlere bu ayrıcalığı yaşatan 12 farklı ülkeden 14 farklı öğrenciyle hazırladığımız şiir şöleni izleyicelerin beğenisine sunuldu.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel müdürlüğünce tüm İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i yüzünden güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Roviza Sat  bölge yarışmasında birinci olurken İstanbul finalinde ise 3.oldu öğrencimizi ve danışman öğretmenini tebrik ederiz.

May

Altı asır boyunca hak ve adaleti tüm cihana gösteren Osmanlı Devleti’nin son zaferi olan Kut’ül Amare galibiyetinin 107. yıl dönümü kutlamasını, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik.

May

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Burak Derneği'nin düzenlemiş olduğu Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında yapılan Kudüs Konulu deneme yarışmasına katıldık.

May

Okul koridorları, idari odalar ve terasta çeşitli bitki ve çiçekler yetiştirerek renklendiriyoruz.