İSTANBUL / PENDİK - Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Diş Hekimi Büşra Altınsoy'un Diş Sağlığı ile ilgili sunumu

Okulumuz eski mezunlarından Diş Hekimi Büşra Altınsoy, okulumuzun konferans salonunda diş

gelişimi, diş sağlığının korunması, diş tedavileri ve diş sağlığı ile ilgili doğru zannettiğimiz yanlış bilgiler üzerine bizleri ve öğrencilerimizi bilgilendirdi

4 Kasım Öğretmenler günümüzü kutladık

Kas

Pendik Zübeyde Hanım İmam Hatip Ortaokulu 8.Sınıf öğrenci ve Rehber öğretmeniyle 10 Kasım 2023 tarihinde tanıtım gezisi için okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Kas

Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılında saygı ve minnetle yad ettik.

Kas

Proje ve Bilim Olimpiyatları kulübündeki öğrencilerimizle Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi’ne bir gezi gerçekleştirdik.

Kas

Öğrencilerimiz kardeş okulumuz Hatay Antakya Habib-i Neccar Kız AİHL  okulundaki öğrencilere mektup yazdılar.

Ekm

Hedef YKS kapsamında 20 Ekim 2023 ile 23 Ekim 2023 tarihleri arasında Pendik Belediyesi Gençlik Kampında 88 öğrencimizle kamp yaptık.

Ekm

ğrencilerimizin Mescid-i Aksa ve Kudüs konusundaki farkındalığını artırmak amacıyla okulumuz meslek dersleri öğretmenlerinden Şule Öt hocamızın koordinatörülüğünde “İlk Kıblemiz Mescid-i Aksa” programı düzenlendi.

Ekm

Yalova Hafız İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrenci ve öğretmenleri 17 Ekim 2023 tarihinde tanıtım gezisi için okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Ekm

Okulumuzda 11 ve 12. sınıflara yönelik YKS ye nasıl hazırlanalım konulu konferans düzenlendi.

Ekm

Okulumuz cografya zumresi tarafindan her yil duzenlenen "Yöresel Yemekler" kermesinde, ulkemizin yedi cografi bolgesinden lezzetler bir araya getirilerek ulkemiz lezzetlerinin tanitimi yapilmistir.

Ekm

“Mesnevi’den Ders Aldım, Sanatımla Yorumladım.” projemiz kapsamında Seka Kağıt Müzesi’ne gezi gerçekleştirdik.

Ekm

Bakanlık destekli "Mesneviden Ders Aldım, Sanatımla Yorumladım." konulu kültür sanat projemizin öğrenci seçmeleri yapıldı.

Eyl

Bakanlığımız tarafından desteklenen “Mesneviden Ders Aldım, Sanatımla Yorumladım.” projemizin uygulama safhasına bugün itibariyle geçtik.