“Dilimizin zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. 11 ve 12. sınıflarımızla kelimelerin manaları ışığında “Klasik Şiir Okumaları”çalışması yaptık.

Mehmet Akif Ersoy’u 87. ölüm yıl dönümünde okulumuzun konferans salonunda anma programınızda yad ettik.

Ara

Hatay Antakya Habibi Neşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kardeş okulumuzdaki öğrencilerimize harçlık göndrerek destek olduk.

Kardeş okulumuz Habibi Neşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyan 80 öğrenciye maddi destek amacı ile her bir öğrenciye ulaştırılmak üzere beş yüz tl gönderdik.

Ara

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında 26 Aralık 2023 tarihinde okulumuzda Boğaziçi Üniversitesi’nden Dr.Gökçe Kor Bıçakçı ile Yenilenebilir Enerji alanında “Öncelikli Mikrokirleticilerin Yenilikçi Bir Teknoloji ile Arıtma Çamurlarından Giderimi” konulu keyifli ve bol bilgili bir söyleşi gerçekleştirdik.

Ara

Pendik Çamçeşme İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen ve öğrencileri yoğun bir katılım ve ilgiyle okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Pendik Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu Okulumuzu tanıma amaçlı ziyaret gerçekleştirdi. Kardeşlerimizle okulumuzu gezdik.

Ara

Öğrencilerimizle birlikte ülkemizin en seçkin üniversitelerinden Boğaziçi Üniversitesindeydik.

Ara

İstanbul Anadolu Hafızlık yarışmasında öğrencimiz bölge birincisi olmuştur. R. B.P. öğrencimizi ve danışman hocamız H. T. Ç'ı tebrik ediyoruz.

Ara

Pendik Sabahattin Zaim İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

İstanbul Anadolu Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında öğrencimiz 3. olmuştur. U10/B sınıfından M. B.J. öğrencimizi ve danışman hocamız C. Çakır'ı tebrik ediyoruz

Ara

Pendik Şems-i Tebrizi İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri öğretmenleriyle birlikte okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Birleşmiş Milletler tarafından 18 Aralık 1973'te Arapça’nın resmî dil olarak ilanının yıl dönümü münasebetiyle UNESCO Yürütme Kurulu 08 Ekim 2012' de  18 Aralık tarihini Dünya Arapça Günü olarak ilan etmiştir.

Ara

Pendik Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri misafirimiz oldular. Kardeşlerimize dolu dolu bir tanıtım programı sunduk. Okulumuzu ziyaretleri için teşekkür ediyor, kendilerini seneye aramızda görmek istiyoruz.

Ara

Kartal Bekir Topaloğlu İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Misafirlerimiz için tanıtım programı düzenledik. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Kardeşlerimizi önümüzdeki yıl aramızda görmek duasıyla LGS’ de başarılar diliyoruz.