İSTANBUL / PENDİK - Pendik Uluslararası Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

2016-2017 ÖĞRETİM YILI

2.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ

Ock

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN GİRDİĞİ DERSE AİT DEĞERLENDİRME RAPORLARINI LİNKTE YAZILI ADRESLERE MAİL WORD BELGESİ OLARAK GÖNDERMESİ RİCA OLUNUR.

2015-2016 1.Dönem Onur Listesi

Kas

MERKEZİ SINAVLARDA OKULUMUZA ULAŞMAK İÇİN !

Pendik-Haydarpaşa arası demiryolu hattındaki inşaat çalışmaları sebebiyle Yunus Cd. üzerinde hat yolunun deniz tarafı ile okulumuzun bulunduğu taraf arasındaki bağlantıyı sağlayan köprü kapatılmıştır.

Geçici bu çalışmalar sebebiyle okulumuzun önünden geçen 17B hattı ile 16B hattı okulumuzun önünden geçmemektedir.

Okulumuza toplu taşıma ile gelenler

1.       Pendik Anadolu Lisesi durağında inerek Yunus Emre Kültür Merkezini geçtikten sonra benzin istasyonundan sonra sağa dönerek tren yolunun diğer tarafına geçebilir, alt geçitten çıkınca sola dönüp 100 m. İleriden okulumuza giriş yapabilirler.(Pendik Merkez İHO bahçesinden yaya girişleri Hafta içi 08:50-09:30 saatleri ile Hafta sonu 08:50-18:00 arasında olabilmektedir. Bunun dışındaki saatlerdeki yaya girişleri ve tüm saatlerde araç girişleri yalnızca Yunus caddesi üzerindeki okulumuz giriş kapısından yapılabilmektedir.)

2.       Kartal Topselvi minibüslerinin son durağı okulumuzun önüdür.

Özel aracı ile gelecekler için hat boyunun deniz tarafından tek geçiş noktası  Ankara Cad. Bedesten sokak devamındaki yeni yapılan alt geçittir. (Yunus Emre Kültür Merkezini geçince benzin istasyonundan sağ yapınız.)

Sahil tarafından geçiş sınırlı olduğu için Kartal tarafından veya Pendik tarafından gelecekler için hat yolunun e5 tarafındaki güzergahların kullanılması gerekmektedir.

Not: Okulumuzun tek girişi olup ders saatleri içinde ortaokul tarafından geliş gidiş olmamaktadır. İki okul arasındaki kapı ders saatleri içerinde kesinlikle açılmamaktadır.

GPS Konum: 40.882115, 29.219448

Kas

Bakanlığımız, Sağlık Bakanlığı ve Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği ile okullarda diyebet eğitimi ile ilgili olarak ortak çalışma yürütmektedir. Bu kapsamda çeşitli dökümanların yer aldığı bir web sitesi hazırlanmıştır.

Eyl

Sorumluluk sınavları sonucu başarısız tek dersi sebebiyle mezun olamamış öğrenciler için TEK DERS SINAV HAKKI VERİLMİŞTİR.

TAKVİM VE LİSTEYE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Açıklise yeni kayıtları 22 Ağustos-23 Eylül 2016 tarihleri arasında;

Kayıt yenileme işlemleri ise 5 eylül -23 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Eyl

ORTAK TELAFİ SINAVLARI TAKVİMİ BELLİ OLDU