Hafta sonu okulumuzda Açık İmam Hatip Lisesinde okuyan öğrencilerimizin dikkatine;

353. Dönem Sonu Ek Sınavları (Sorumluluk) Hk. bakanlık duyurusu aşağıdadır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. Döneminin UPKAİHL ailesine hayırlı olmasını diliyoruz. Eğitim ve Öğretim yılının her alanda güzel geçmesini temenni ediyoruz.

26.02.2024 Pazartesi gününden itibaren uygulancak olan Haftalık ders ve kurs programlarımıza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

2023 -2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem  Ortak sınavların sınav takvimi ektedir. Başarılar dileriz...

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Başı (Şubat) sorumluluk sınavları yönetmelik gereği 2. dönemin ilk 2 haftasında  yapılacaktır. Sorumluluk sınavına girecek öğrencilerimizin listesi ve sınav takvimi ektedir.

Tem

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okul pansiyunumzda kalmak isteyen öğrencilerimizin dikkatine;