İSTANBUL / PENDİK - Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sapanbağları Mahallesi Yunus Caddesi No 4/21 Pendik İstanbul
Vizyon
Uluslararası standart ve kailetede eğitim veren, köklerine bağlı model ve öncü bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmaktır.
Başarılar
YKS Türkiye Dereceleri Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Beş Dilde Münazara Yarışması Türkiye Birinciliği Seyahat Eden Kitaplar Pojesi İle Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Yenilikçilik Ödülü Badminton ve Masa Tenisi İlçe Birinciliği, İl İkinciliği
Biyoloji Laboratuvarı :1
08.40-16.00
İngilizce-Arapça
Ulaşım
Pendik Kadıköy minübüs yoluna 20 metre uzaklıkta, tren hattına paralel, sahil yoluna 50 metre uzaklıkta yer almaktadır. Ulaşım Veteriner Araştırma durağından geçen tüm toplu taşıma araçları, 15 dk uzaklıktaki Pendik Deniz otobüsleri ile deniz yolu ile ve halen yenileme çalışmaları süren banliyö hattı ile demiryolu ile sağlanabilmektedir.
Öğrenciler için servis vardır
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Pendik İlçe Merkezinde Sapanbağları Mahallesinde Bulunan Okulumuz İlçe Kaymakamlığına 5 Km. İstanbul Valiliğine ise 37 Km. uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Taban Puan: 375 (13,06) Tavan Puan: 463 (0,92)
Okulun Sınav Başarı Durumu
YKS Türkiye 643 YKS Türkiye 678 YKS ilk on bin ve yrmi bine girerek başta tıp, hukuk ve mühendislik bölümleri olmak üzere üniversitelerin seçkin bölümlerine yerleşme başarısı göstermiştir