T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bekir AKMAN - Okul Müdürü

 

 Sinop - Boyabat doğumlu olan müdürümüz lise öğrenimini Boyabat İmam Hatip Lisesi´nde tamamlayıp (1983-84), lisans eğitimine Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesin ‘de başladı. İki yıl sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesine geçerek lisans eğitimini  (1987-88)burada  tamamladı. 

 

Yüksek lisans eğitimini ise SZÜ Eğitim Bilimleri alanında yaptı. 

 

Üniversite eğitimi sırasında Bursa ve İstanbul’da  İmam-Hatiplik görevi  yaparken 1987 yılında Öğretmenliğe geçti. Muğla Bodrum, Sinop- Gerze’de  öğretmenlik daha sonra ,Gerze İHL, İstanbul Sarıyer İHL ,Pendik İHL ve Kartal Mehmet Akif Ersoy Anadolu İHL’de müdürlük yaptıktan sonra 13.08.2021 tarihinde okulumuz   müdürlüğüne atanan Bekir AKMAN  , evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip liselerinde uygulanan "Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri" projesinde aktif olarak görev aldı. 2007-2008 yıllarında AB eğitim projeleri kapsamında "Mesleki Eğitimde Teknolojinin Kullanımı ve Yeni Eğitim Materyallerinin Avrupa Boyutunda İncelenmesi" konulu projenin hazırlanması çalışmasına katıldı. Proje kapsamında Almanyanın Karsruhe kentinde ortaöğretim kurumları ve diğer okullarda  incelemelerde bulundu.

Mail:akmanbekir@hotmail.com 

İrtibat:216 354 18 99