İSTANBUL / PENDİK - Pendik Uluslararası Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

mesleki etkinliklerimiz

May

Kuruluş yılımızdan itibaren başlayan ve bu yıl 34.sü düzenlenen Ezbere Hadis Okuma Yarışması, coşkulu bir şekilde icra edildi.

Nis

Türkiye genelindeki tüm Anadolu İmam-Hatip Liseleri arasında, Kur´an-ı Kerim´de geçen ayetler başta olmak üzere, sevgili peygamberimizin hadislerinden de ilham alarak öğrencilerimizin tiyatro metni yazmalarını teşvik etmek ve böylece Peygamber Efendimizin örnek ahlâkını kendi yaşamlarında tiyatro aracılığı ile davranışa dönüştürmelerini sağlamak amacıyla Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesin tarafından düzenlenen “Kur’an’dan İlham Alan Merhametli ve Adaletli İnsan” konulu Tiyatro Metni Yazma Yarışması sonuçlanmıştır.

Ock

Genç Nida Kur´an´ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması´nın bugün finalini icra ettik.U9/C sınıfından Kosovalı öğrencimiz 96 puanla Rumeysa Abazibra ilçede okulumuzu temsil etme hakkı kazandı. 94 puanlı U11/A sınıfından Jetmira Tafa 2.;92 puanla A10/E sınıfından Emine Cemile Çelen ise 3.oldu.Kur´an sevdalısı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz Mevlid Kandili sebebiyle çeşitli etkinlikler düzenlediler. A/9-D sınıfı konferans salonunda program icra etti.A/10-G ve A/10-C sınıfları Peygamber Efendimizin (s.a.v.)hayati ve sünnetleri ile ilgili pano hazırladılar.Sınıflar arası salavât okuma kampanyaları hala yürütülüyor...

May

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında Ortaokul sınıflarımız arasında Naat okuma yarışma düzenledik. Katılan öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Yarışma Sonuçları:
1. 7/B ŞEVVAL KAN
2. 5/D MERVE UZUN
3. 7/B BEYZA NAZ AKI

Nis

Kutlu Doğum haftası sebebiyle öğrencilerimiz B blok giriş bölümüne Kabe maketleri, Peygamber Efendimizin hadislerini konu edinen karikatürler, panolar ve çeşitli materyallerden oluşan bir sergi açtı.

Ara

Okulumuz Mesleki Tatbikat Kulübü faaliyetleri çerçevesinde Hz. Aişe Kur´an Kursu Öğreticisi Emine Muratoğlu konferans salonunda bir sohbet gerçekleştirdi.

Ortaokul Öğrencilerimiz Tecvid Öğrenme Etkinliği yaptılar.